Voor boeken, cadeaus en veel meer.

 
 
 
 
 
landing.jpg
 

Hoogstins bestaat al meer dan 30 jaar en is niet meer weg te denken uit Amsterdam. En we hebben veel meer dan boeken alleen! Ook voor een mooie werktas, rugzak, portemonnee, notitieboekje of speciale pen kun je bij ons terecht. We helpen je graag en denken met je mee om bijvoorbeeld het perfecte cadeau te vinden (voor jouw vader, moeder, kind, man, vrouw, vriendin, vriend, collega of zakenrelatie).

 

 

Boeken

We hebben een mooie collectie literatuur. Ook voor Engelstalige boeken en boeken over reizen, geschiedenis, psychologie, spiritualiteit, zwangerschap en (op)voeding bent je bij ons aan het juiste adres. We houden van onze eigen mooie stad - met name van Oud-West, natuurlijk - en hebben een heuse 'Amsterdamkast' boordevol informatie. Je hebt de keuze uit kinderboeken voor de allerallerkleinsten tot Young Adult. En vergeet onze kookboekenafdeling niet! Voor elk culinair avontuur kun je bij ons terecht: van eenvoudige, snel te bereiden, gezonde maaltijden tot ingewikkelde en uitdagende smaakexplosies. Heb je tips of advies nodig? Laat het ons weten, we lezen zelf graag en vinden het een uitdaging om met jou het perfecte boek te vinden. Boeken waar we van onder de indruk zijn, pik je er zo uit: we voorzien ze van een buikbandje met een korte recensie. 

 

Notitieboekjes

Notitieboekjes, we hebben er een paar duizend in de winkel staan. Moleskine, Paperblanks, Leuchtturm1917, Ciak, onze Hoogstinsboekjes en diverse leuke boekjes van andere merken. Bijvoorbeeld van About Blanks, dat zijn notitieboeken gemaakt van onder andere oude romans en gevuld met mooi blanco papier. De meeste van onze notitieboeken hebben we in diverse afmetingen en zijn verkrijgbaar met blanco, geruit, gelinieerd of ‘dotted’ papier. Kom eens langs en verlekker je aan de variëteiten en kleuren.

 

Tassen

Het is moeilijk om uit duizenden tassen een keuze te maken. Wij beperken ons voornamelijk tot werktassen. Voor hem en voor haar. Voor op de fiets met een brede schouderband en geen handvat van Dothebag, een mooi Duits merk. Prachtige laptoptassen die er uit zien als een gewone damestas maar dan met een laptopvak, een iPad-vak, vakjes voor telefoon, bril, pennen enzovoort. Bijvoorbeeld van Castelijn & Beerens, Dstrct, of Burkely. Ons paradepaardje zijn de tassen van Wim Mutsaers. Handgemaakt in Kaatsheuvel van ecologisch bewerkt leer uit Italië. Het leer is gelooid met plantaardige extracten en afgewerkt met natuurlijke oliën. Als extraatje mag u bij ons de tas zelf samenstellen uit diverse kleuren. We hebben er meer dan twintig (dit kan met alle modellen). Er kan ook een naam of logo op gegraveerd worden en de levertijd is ongeveer drie weken.

 
schrijven.jpg

Schrijfwaren

Bij Hoogstins hebben we een kleine maar effectieve schrijfwarenafdeling. Simpele Pilot pennen in vele kleuren en diktes, zelfs uitwisbare! Lamy schoolpennen, artdesign pennen en andere met een prachtige vormgeving die lekker schrijven. Parker -en Waterman pennen de van oudsher bekende merken. Vriendelijk geprijsd en een prachtig cadeau met bijvoorbeeld een gravering. Conklin, Amerikaanse pennen met een tijdloze vormgeving en een aantrekkelijke prijs. En natuurlijk de Montblanc Meisterstück omdat er altijd iets moois te wensen is.

 

Organizers & mappen

Het lijkt ouderwets, maar een mooie organizer of schrijfmap blijft iets bijzonders om te hebben. Vooral die van Hoogstins. Van de mooiste leersoorten en handgemaakt in Italië en Nederland. In de loop der jaren worden ze door de krasjes en vlekken een persoonlijk item waar je maar moeilijk afscheid van kunt nemen. Eelke Hoogstins heeft de zijne al 25 jaar. Kom maar kijken hoe mooi die nog is (de organizer).

 
schrijven.jpg

Cadeautjes

Onze cadeautjes zijn leuk, handig of gewoon mooi van design. Neem nu onze lees-of zonnebrillen van Izipizi uit Parijs. Brillen die heel goed zitten, stevig zijn en een prachtig design hebben. Wie kent ze niet, de Secrid portemonnees. Compact, beschermt tegen skimmen en ruimte voor 15 pasjes en een stuk of 12 biljetten. Uitgevoerd in de mooiste leersoorten. We hebben meer dan 50 verschillende. Verder verkopen we heel veel gadgets, leuke sokken met tekst, kindercadeautjes, mooi briefpapier en nog veel meer.


Ondertussen op Instagram

Ondertussen op Twitter